Agenda

1° VAKANTIEVERGADERING

Jul 02 2019

 PROGRAMMA

De wandeling met Dille start op di 02/07 op het Veerleplein-Gent (Gravensteen) om 16u en eindigt ook daar (omstreeks 19 u). 

Graag stipt ter plekke, de groep vertrekt en wie er niet tijdig is kan niet meer aansluiten, dus we spreken af rond 15u45 ten laatste ! 

Er is voor 32 pers gereserveerd bij Dille.

Kostprijs: 40 €/pp, diner INBEGREPEN (zonder dranken) 

Diner nadien in restaurant Mémé Gusta, Burgstraat 19 – 9000 GENT, omstreeks 19 u.

Kostprijs: 24 € zonder dranken. Water wel inbegrepen, koffie of thee nadien ook.

Gereserveerd voor in totaal 37 pers. 

Wat de menu betreft: keuze ter plaatse tussen stoofvlees of Gentse waterzooi MET VIS ! 

Graag per persoon die deelneemt aan de rondleiding en diner 40 euro per persoon en zij die alleen deelnemen aan het diner 24 euro per persoon overschrijven op het rekeningnummer van de club BE30 4487 6380 8111. 

Dranken worden ter plaatse afgerekend !! 

Mvg,

Roger en Frank

Ludiek door de kuip met Dille - GENT

‘Mijn themawandeling heeft niet echt een titel, maar laat zich het beste omschrijven als folkloristish-humoristische natte wandeling door de binnenstad, of Dille op zijn beste Gents', zegt René ‘Dille' De Schepper. Van zondag tot zondag, telkens van 11 tot 13 uur, trekt diva Dille, in meidentenue van begin vorige eeuw, met zijn/haar gegadigden op voor een unieke maar vooral ludieke toer door de kuip.

Dille: ‘We moeten terug naar de essentie van de Feesten en dat was begin vorige eeuw ook niet veel meer dan een week de binnenstad eens anders bekijken. Ik geef op diverse locaties een historische uitleg, maar vertel vooral ook anekdotes en minder bekende verhalen.'

De toer begint aan de Bijloke en gaat via Coupure, Ketelvest en Kouter langs Mammelokker en Manneke Pies terug naar cultuurcafé A Capella voor de lunch.