Kerstactie

Als je graag de sfeer opsnuift van ons kraam op de Kalandenberg te Gent, klik dan HIER (Geluid op aUb)

Naar jaarlijkse traditie wordt de Kerstactie t.v.v. het Kinderkankerfonds UZ-Gent opgestart in november 2019 met de bedeling van de displays pluchen beestjes bij de medewerkende winkels van de Gentse Dekenijen en omliggende gemeenten.

Tijdens de maand december wordt ook tijdens de weekends de verkoopstand op de Kalandeberg opnieuw bemand door de leden van Kiwanis Gent Artevelde. Tijdens het eerste winkelweekend van Stad Gent wordt de start gegeven voor de verkoop van beertjes, koffie en truffels aan onze stand op de Kalandeberg. Diverse Kerstmarkten zullen worden ingeschakeld in het verkoopprogramma.  Wij danken alle bezoekers die hun steentje wensen bij te dragen om het goede doel te steunen.

Deze verkoop loopt reeds 29 jaar in de winkels van verschillende dekenijen in Gent en omstreken en ook daar zijn onze beertjes nog tot nader order te verkrijgen mits 4 € per stuk.

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het KINDERKANKERFONDS UZ-GENT.

Wij zijn fier dat de stichter van het KKF, Prof. Dr. Yves Benoit aanvaard heeft om erelid te zijn van onze serviceclub waar het motto SERVING THE CHILDREN OF THE WORLD hoog in het vaandel gedragen wordt.