Activiteiten

Lustrum Valentijnsdiner

Feb 19 2009

19.02.2009 – Lustrum Valentijnsdiner in samenwerking met De Sloep Onze thuis zorgt ervoor dat mensen uit de Gentse 40° wereld een zorgeloze avond aangeboden krijgen.

VALENTIJNSDINER 19.02.09 LUSTRUMEDITIE 

Na een drukke periode waarin de Kerstactie t.v.v. het Kinderkankerfonds veel tijd in beslag nam, werd naarstig verder gewerkt aan de organisatie van het 5° Valentijnsdiner dat op 19.02.09 plaatsvond in ons vertrouwd lokaal Salons 't Groenhof en waaraan een 40-tal genodigden mochten deelnemen. 

In samenwerking met De Sloep - Onze thuis - slaagde de sociale commissie eens te meer in haar opdracht en werd het voor deze mensen van de Gentse 4° wereld opnieuw een feest waarnaar zij reeds lange tijd uitkeken en waarbij alle verwachtingen ten volle werden ingelost. 

Bovendien zorgde onze Luitenant Gouverneur Wim De Jonge, eminent lid van onze club, voor een extra vanjewelste door het gehele gebeuren naar voor te brengen op de regionale TV-zender AVS in de rubriek VISITE.  

Als een ervaren TV-vedette maakte hij ook van de gelegenheid gebruik om alle activiteiten van de laatste maanden in de verf te zetten en aldus het imago van KIWANIS GENT ARTEVELDE meteen de verdiende glans te geven onze club waardig.  Proficiat  Wim !