Activiteiten

Vakantie vergaderingen

Aug 31 2012

03/07: Wat doet Peter? Wat verkoopt hij? Waar houdt hij zich mee bezig? Nu weten we al iets meer. Maar zoals we konden ondervinden en zien, is zijn werkgebeid gigantisch en de mogelijkheden onbegrensd. Bedankt voor de interessante avond.

17/07: Beste Ron en Kris, langs deze weg willen wij jullie nog eens van harte bedanken voor de gulle gastvrijheid en de perfecte organisatie van onze tweede vakantievergadering. Ook de interessante gastkunstenaar en het mooie kader maakten de avond buitengewoon gezellig. En ook nog eens proficiat met de zeer smaakvolle inrichting van jullie domein.

07/08: Beste Jean-Pierre, van harte dank voor de prachtige organisatie van onze derde vakantievergadering  en ook voor het glas bij hole 18 en de sponsoring van de prijzen. We hebben kunnen ervaren dat de golfers die van de partij waren erg in de wolken met het golf-event. Wie ook aanwezig was daarna heeft kunnen genieten van een zeer smakelijk diner en een gezellige prijsuitreiking.

21/08: Beste Hugo, bedankt voor de lekkere hapjes en overvolle glazen. Het weer was van de partij en daar hebben we van kunnen genieten in uw prachtige tuin. Nog snel een alternatief vinden om 's avonds te gaan eten was voor U geen probleem.